BEDAK ARAB KOKURYA SUPER SUMMER CAKE



BEDAK ARAB KOKURYA SUPER SUMMER CAKE

BEDAK ARAB KOKURYA SUPER SUMMER CAKE

BEDAK ARAB KOKURYA SUPER SUMMER CAKE


RM65.00

RM65/pcs (free postage & sponge)

BEDAK ARAB KOKURYA SUPER SUMMER CAKE - 50GM (RED CASING)

~Available colour :-
1) Cherry Pink - Kulit cerah
2) Orange Blush - Kulit sederhana


Pernah mendengar mengenai Bedak Arab Kokuryu yang magic? Ia merupakan produk Jepun sejak 1965 tapi dikilangkan di Filipina. Kenapa nama dia bedak Arab? Sebab ia dibuat majoriti untuk pasaran Arab. Orang yang memperkenalkannya pun bawa dari Yaman, so lekatlah nama bedak tu Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake.

SENANGNYA!!TAK PERLU PAKAI APA-APA KRIM LAGI!

1. Bedak ini 3 dalam 1: mouisturizer, foundation n alas bedak...sangat jimat!

2. Mengikut aliran darah pemakai. Tak kira kulit gelap, cerah, putih dan sebagainya,
Sesiapa sahaja sesuai pakai.

3. Kemas dan sekata membuatkan anda indah.

4. Tidak akan menghitamkan atau menggelapkan kulit anda.

5. Mengecutkan jerawat. (ini yang aku suka ! haha..)

6. Apabila berpeluh anda akan nampak lebih cantik.

7. Tahan Selama lebih 8 jam.

8. Tidak melekat pada tudung, kain, tisu dan sebagainya kerana ia terus meresap ke kulit.

9. Suci dan Halal, boleh dibawa solat.

10. Sesuai untuk semua aktiviti. Santai2, nak pakai cepat tapi hasil mantap.

11. satu bedak compact boleh tahan sampai 3 bulan. ( ikut penggunaan masing-2)

Kelebihan BEDAK ARAB KOKURYA SUPER SUMMER CAKE

1. Berat bedak ini 3 ke 4 kali ganda dari berat bedak biasa di pasaran, iaitu berat bedak ini 50gram.
2. Mengikut pengalaman pelanggan yang telah menggunakannya, penggunaan bedak ini boleh bertahan selama lebih dari 3 bulan.
3. Bedak ini merangkumi moisturiser, foudation dan bedak , jadi, dalam masa lebih 3 bulan, hanya perlu beli satu bedak sahaja tetapi dah merangkumi 3 produk, daripada membeli 3 produk berasingan..
4. Penggunaannya yg mudah dan memakan masa yg singkat, dapat menjimatkan masa untuk berhias..

untuk tempahan:-sms 014 8126464 @ e mail:mysmalloutlet@gmail.com



Location : Selangor





Email to shamizan shamizan : 014 8126464
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by shamizan on Friday 23 November, 2012 at 10:32:47 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.226.4.91
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI