aura slim shake rm120



aura slim shake rm120


RM120.00

jarang sangat kan nak jumpa product yg ada detox sekali! hehe. jadi dalam auraslim ni, lengkap keempat2 elemen asas kalau nak kurus. jadi uolss xperlu lah bazir duit nak beli detoxfier utk kasi slim. auraslim ni, rasa buah2 han, lagi best, dia ada mcm satu bhn, yg buat kita tak lapar secara semulajadi! xperlulah uolls berpeluh2 hahh untuk tahan lapar.. just amik aurashake and dah xlapar. sangat mudah, senang. mcm baca alif, ba, ta.





1. Detox

Perkataan Detox adalah kependekan dari “detoxification” dan merujuk kepada proses membuang toksik dari badan. Ada yang memanggilnya internal purification, cleansing atau spring cleansing. Apa jua anda melabelkannya detox adalah satu cara yang amat berkesan menyingkirkan seberapa banyak kotoran yang dikumpulkan oleh badan kita sepanjang tahun.


2. Burn

Eat fat to burn fat, kalau betul caranya it surely will make you slimmer faster, but if you don't understand the whole situation betul-betul, very likely not only it will make us fatter but also killing faster. Yang penting kena faham bagaimana lemak boleh membantu dalam penurunan berat badan (or otherwise) and jenis-jenis lemak yang perlu diambil and dielak. Sooo minum auraslim ni, surely akan burn your fat in a healthy way! apa tu healthy way? "EAT FAT TO BURN FAT"


3. Slim

"You’ve heard the saying: ”An apple a day keeps the doctor away,” and now apples may do more than just that. One large apple supplies approximately 5 grams of fibre, which fills the stomach up for a longer period of time. Additionally, the sugars found in apples do not influence blood sugar levels as much as starchy carbo do, meaning you’ll have a reduced risk of a blood-sugar spike followed by a crash."



Baru lah diet uollsss berkesan!


4, Shape

Hahhh, bila dah rasa slim, barulah dia akan menge"shapekan" tubuh anda. jap2m, ape tu mengeshape? hehe. dalam auraslim, ada satu bahan yg mcm gam la *diumpamakan" yg akan menaikkan punggung anda, supaya lebih mantap! dada dan sebagainya, kiranya kasi up balik.





AURASLIM SHAKE



DETOX - BURN - SLIM - SHAPE

SELEPAS AURAWHITE 400 000MG MENGGEGARKAN PASARAN SKRG,KINI MUNCUL 1 LAGI PRODUK BARU UNDER COMPANY YG SAMA...LANGSINGKAN BADAN ANDA SECARA SIHAT & REALISASIKAN IMPIAN ANDA ..






BAGAIMANA AURASLIM BERFUNGSI : -




1 - 7 HARI


- memudahkan pelawasan bahan kumuhan

- detoxifikasi pembuangan toksin

- meningkatkan kadar metabolisme

8 - 15 HARI

- Pembuangan air besar yg konsisten

- Kesegaran & tahap tenaga bertambah

- Proses pembakaran lemak lebih cepat

16 HARI KE ATAS

- sistem penghadaman lebih baik

- badan sihat & ketahanan lebih baik

- berat badan menurun berperingkat

- perut buncit hilang & bentuk badan langsing menawan



RASA : Masam2 Manis Campuran Buah-Buahan







CARA PENGAMBILAN :


Bancuh 2 scoop Aura Slim dengan 120ml air kosong

Goncang & terus minum

Pengambilan 2 kali sehari semasa perut kosong atau 30 minit sebelum makan





NOTE :


IF AMBIL AURAWHITE BLH KE AMBIL AURASLIM ??


BOLEH.....TP SEBAIKNYA MULAKAN DGN AURASLIM DAHULU, DAN 1 JAM KEMUDIAN BOLEH AMBIK AURAWHITE


INGREDIENT :-


VEGETABLE CONCENTRATE L - CARTNITINE , MAQUIBERRY , CRANBERRY , RASBERRY , STRAWBERRY , FRUIT FIBRE , KIWI AFRICAN MANGA , GARCINIA CAMBOGIA, ORANGE , INULIN,PINEAPPLE,GRAPESEED






UTK HASIL YG LEBIH BAIK GUNAKAN BERSAMA DGN AURASLIM ICYCOOL SHAPING GEL ..Satu2 nya lotion pelansingan yang nyaman & sejuk digunakan.


PERBANYAKKAN MINUM AIR KOSONG & BUAH BUAHAN


DILARANG SAMA SEKALI UTK PREGNANT MOMMY & BREASFEEDING

rm120 per jar

berminat boleh contact saya 0174944797
atau lihat blog saya http://masbeautythai.blogspot.com


Website : http://masbeautythai.blogspot.com

Location : Perlis





Email to nurlielahashim nurlielahashim : 0174944797
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by nurlielahashim on Tuesday 02 July, 2013 at 08:50:35 PM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.





View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.158.214.111
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI