APPLE STEM CELLAPPLE STEM CELL


RM130.00

Apakah yang di maksudkan “Apple Stem Cell?”
Apple Stem Cell bermaksud, Sel yang telah di ambil daripada Buah Epal. Buah Epal ini tidak sama seperti buah epal yang terdapat di pasaraya atau di kedai-kedai, kerana buah epal ini jika jatuh ke tanah,ia tidak akan kecut atau busuk untuk jangkamasa 6 – 8 bulan. Dan jika pokok atau buahnya tercedera ia akan cepat pulih dengan cepatnya. Ini bermaksud “STEM CELL” yang ada pada pokok epal purba ini sangat KUAT. Buah ini diberi nama Uttwiler Spatlauber ialah sejenis Pokok Epal Switzerland

Buah epal ini kaya dengan Phytonutrien, Protin dan mempunyai sel hidup yang tahan lama. Malah ia ada sel tisu Malus PhytocellTec Domestica pada sel pokoknya. Sel tisu tersebut didapati boleh membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada Sinaran UV yang boleh merosakkan kulit . Ia mengandungi kandungan Vitamin c yang sangat tinggi dan berupaya mengalakkan pembentukan gigi,tulang,tisu bawah kulit dan rawan yang sihat.


Apple Stem Cell ini menggalakan pertumbuhan sel kulit dan membaiki Epidermis iaitu lapisan luar kulit selain membentuk pigmen kulit. Ia berupaya mencegah penyakit barah serta mampu memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok, kolestrol tinggi, meningkatkan sistem imunisasi badan, melegakan penyakit sendi serta dapat mengawal diabetis. Secara tidak langsung ia boleh menghalang sel dalam badan daripada mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang berbahaya.

Stem Cell ternyata boleh digunakan untuk menjana sel-sel dan tisu-tisu gentian bagi merawat lebih 70 jenis penyakit seperti;
Parkinson, Alzheimer,
Leukemia,
Angin Ahmar,
Serangan Jantung,
Kencing Manis,
Kanser,
Down Syndrome,
Penyakit Darah ( Barah, Talasemia, Anemia),
Sklerosis Multipel, Artritis Reumatoid,
Lumpuh Saraf Tunjang

serta boleh digunakan merawat sel sum-sum tulang yang rosak semasa rawatan kemoterapi atau radioterapi.

Salah satu Buah yang paling popular dan paling banyak digunakan untuk memproduksi Stem Cell ialah Buah Epal. Teknologi ini lebih dikenali sebagai “APPLE STEM CELL”

Antara Bahan yang terkandung di dalam Apple Stem Cell :

Apple Stem Cell, Peptide Marine Collagen,L-Glutathione, Vitamin C, Acaiberry Extracts,Vitamin E, Grape Seed Extracts dan Maquiberry Extracts

Apakah AppleStem Cell?
AppleStemCell merupakan produk keluaran terbaru Puteri Alya. Ia dirumus khas untuk mengatasi masalah Kulit seperti Jeragat, Kulit Kering, Jerawat, Parut diwajah dan sebagainya. Bahan utama AppleStem Cell ini di Import khas dari Switzerland dalam mendapatkan bahan yang berkualiti dan terbaik.

Siapakah yang Sesuai Minum AppleStem Cell?

AppleStem Cell sesuai diminum oleh Lelaki dan Wanita seawal usia 20 tahun ke atas.

Bilakah waktu yang sesuai untuk minum AppleStem Cell?

Waktu yang paling sesuai untuk mengambil AppleStem Cell adalah pada waktu ketika perut kosong. Sekiranya anda tidak berkesempatan untuk mengambil AppleStem Cell pada ketika perut kosong, anda boleh mengambilnya pada bila-bila masa yang sesuai.

Cara-Cara Pengambilan Apple Stem Cell
Cara Pengambilan:
Apple Stem Cell
1 hari 1 sachet diambil semasa perut kosong sebelum sarapan. Perlu Dibancuh dengan Air Kosong

1 kotak mengandungi 15 sachet. 1sachet 15 gram.


Website : http://homebeautyhealthtips.blogspot.com

Location : Kuala Lumpur
Email to Siti Eishah Siti Eishah : 014-951 2043
Tell a Friend
Report fraud

This ad was added by Siti Eishah on Wednesday 20 November, 2013 at 02:27:08 AM.


BazariaOnline.com does not accept responsibility for the advertised item.

View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 100.24.209.47
Copyright © 2019 BazariaOnline.com. Powered by MHI