Search Results

21/03/2017
1:03 pm

Hanger Awning RM 20

CODE SB MIN 2 SET-termasuk clip READY STOCK sesuai utk sangkut semua jenis tudung boleh disimpan...

Perak
21/03/2017
1:02 pm

New Fullbody Wanita

fullbody wanita new bagi yang tak mahu ada bentuk muka sesuai utk baju kahwin, telekung, tudung dan...

Perak
21/03/2017
12:53 pm

Torso Mannequin-New

CODE KX-W10 Badan -Fabrik putih Boleh di pin sesuai untuk display kain pasang,tudung bawal,kedai...

Perak
21/03/2017
12:51 pm

Plastik Kain Pasang

PLASTIK LEKAT SENDIRI sesuai untuk tudung/telekung /pakaian jenis tebal dan tahan tq

Perak
21/03/2017
12:50 pm

Patung Display tudung

CONDITION NEW CODE PL-15 OFFER sementara stock masih ada tinggi 17 inci material plastik letak atas...
RM29.00
Perak
21/03/2017
12:16 pm

Hanger Tudung

Code T39 (P) lebar 9 inci plastik tebal tidak patah ready stock satu set 10 pcs harga tidak...

Perak
21/03/2017
12:12 pm

Hanger Tudung Pink

HANGER TUDUNG CODE T45 CONDITION NEW satu set 10 pcs harga promosi bulan ini berminat sila sms /...

Perak
15/03/2017
12:15 pm

Tudung Comel sedondon ibu & anak

Suka tengok ada family ni keluar jalan-jalan pakai tudung sama dengan anak dia.. Teringin nak pakai...
RM10.00
Selangor
12/03/2017
1:25 pm

Tonik Suburambut V'asia

POSTAGE: RM7.20 SEM RM9.80 SRWK RM10.50 SBH Isi Kandungan/Berat : 20ml Dirumus khas daripada herba...
RM20.25
Selangor
25/02/2017
1:48 pm

Shawl Mika Printed -Black Rose

THE PREMIUM COLLECTION - MIKA PRINTED (black rose) . ✔Material berkualiti tinggi Printed...
RM75.00
Selangor
15/02/2017
10:29 am

Tailor Pink colour

CODE K1-LP Badan -Fabrik Pink Boleh di pin sesuai untuk display kain pasang,tudung bawal,kedai...

Perak
15/02/2017
10:29 am

Patung Kepala Offer RM 29

CONDITION NEW CODE PL3-B OFFER sementara stock masih ada tinggi 16 inci material plastik letak atas...
RM29.00
Perak
13/02/2017
11:58 am

TUDUNG BAWAL SAUDIA

BAWAL SAUDIA Bawal terkini dan terlaris masa kini. Macam pisang goreng panas tau!! Harga Cik Ta bg...
RM13.00
Pulau Pinang
16/01/2017
10:03 am

PRINTING SERVICE

SALAM SEJAHTERA WANIEMS FINGERARTS ARTWORK SERVICES MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN CIPTA LOGO SYARIKAT...
RM20.00
Kuala Lumpur
13/01/2017
1:11 am

TELEKUNG LYCRA LACE

Terdapat Sehingga 45 Warna Menarik Untuk Dipilih Mempumyai Lace di bahagian kepala 2 lace di...
RM70.00
Kuala Lumpur
19/12/2016
3:59 pm

Hanger Tudung Code T13

HANGER TUDUNG CODE T13 CONDITION NEW satu set 10 pcs berminat sila sms / whatApp/ email serius...

Perak
18/10/2016
7:25 am

Hanger Tudung New

Code T39 (P) lebar 9 inci plastik tebal tidak patah ready stock satu set 10 pcs harga tidak...
RM11.00
Perak
22/09/2016
3:15 am

[ Fatma Hijab ] - Instantshawl Labuh

[ FATMA HIJAB NEW RELEASE ] KHAS UNTUK ➡➡ -Pemakai Tudung Labuh -Pencuri Hati Suami...
RM39.00
Kuala Lumpur
20/09/2016
10:22 pm

New Torso Wanita

CODE KX-W10 Badan -Fabric putih Boleh di pin sesuai untuk display kain pasang,tudung bawal,kedai...

Perak
20/09/2016
10:19 pm

Patung Tudung Half Body

CODE PL16 (S) ready stock penghantaran seluruh malaysia by pos malaysia (2hr sampai) termasuk...

Perak
07/09/2016
9:13 pm

Tagging untuk Label

condition new disertakan sekali price label dan tag pin. untuk melekatkan tanda harga pada...

Perak
25/07/2016
3:27 pm

tudungcikct

menjual tudung dan hijab bagi wanita semua peringkat umur dan tawaran istimewa diberikan kepada...
RM40.00
Selangor
21/07/2016
9:59 am

NURUL GOLD VEGE OIL HAIR

💢ALAMAK⁉ 🌟Rambut gugur? 🌟Kelemumur? 🌟Kepala gatal?...
RM89.00
Selangor
19/07/2016
4:30 pm

Tailor mannequin K10

CODE K10 Badan -Fabrik hitam Boleh di pin sesuai untuk display kain pasang,tudung bawal,kedai...

Perak
29/06/2016
3:25 pm

Menjual Baja Khusus Orkid - ''AVVI-S MAGIC ORCHIDS''

Berita baik untuk penanam & peminat bunga orkid!!!! Dah tanam tapi jarang berbunga. Disini kami...
RM29.00
Kedah
14/06/2016
1:00 pm

MESIN JAHIT MUDAH ALIH SINGER 14n555

Spesfikasi : *BRAND: SINGER *MODEL : 14N55 *ONE NEEDLE 3 TREAD OVERLOCK MACHINE *MAXIMUM SPEED :...
RM1,249.00
Selangor
14/06/2016
12:54 pm

MESIN JAHIT TEPI 3 BENANG KAWAN 620D

Spesfikasi: *Brand : kawan *Model : 620d *needle : 1 *Thread : 3 *Speed of stitch : 1250 spm *...
RM1,050.00
Selangor
31/05/2016
11:03 pm

TUDUNG BAWAL BUNGA

Dibuka untuk jualan borong dan retail. Whatsapp kami di talian 019-4489240 utk sebarang pertanyaan...
RM9.00
Pulau Pinang
31/05/2016
10:44 pm

TUDUNG BAWAL SAKURA

Dibuka untuk jualan borong dan retail. Whatsapp kami di talian 019-4489240 utk sebarang pertanyaan...
RM9.00
Pulau Pinang
29/05/2016
5:30 pm

TUDUNG BAWAL SOFEA

Untuk melihat koleksi kami sila layari http://www.butikazira.blogspot.com Instagram :...
RM45.00
Pulau Pinang


View as:  Mobile |
Desktop

Your IP Address is: 54.211.238.44
Copyright © 2017 BazariaOnline.com. Powered by MHI